Successos

successos

Sense rastre de l’ancià de Ribes desaparegut

Els bombers i els Mossos van rastrejar ahir el canal i l’entorn d’un càmping sense que en trobessin cap indici

Si avui no es localitza es prepara una mobilització amb voluntaris per al cap de setmana

Tercer dia de recerca sense èxit de Josep Serradell i Riu, el veí de Ribes de Freser de 91 anys que està en parador desconegut des de dilluns a la tarda quan va sortir de casa per fer un passeig i ja no se’l va tornar a veure. A les vuit del vespre, en veure que no tornava, la seva família va presentar una denúncia i ja es van mobilitzar els equips de rescat per intentar localitzar-lo, però fins ara no s’ha trobat cap pista. Les primeres hores de recerca es va mirar sobretot al veïnat de la Massana i la carretera de la Bruguera, on se sap que l’home acostumava a anar en els seus passejos. Però el problema és que no es té constància que ningú veiés cap on anava aquell dia i per això la recerca, que ha comptat a estones amb un helicòpter, es va estendre ahir també als vorals de la carretera entre Ribes i Ripoll, cap a la carretera de Queralbs... Ahir els bombers també van enviar una unitat subaquàtica que va fer immersions al canal de can Costa sense que trobessin cap rastre de l’ancià desaparegut. A entrada de fosc es va tornar a suspendre la recerca, que es preveu reprendre aquest divendres de clar. I per demà dissabte, en cas que Serradell continuï desaparegut, és previst muntar un ampli dispositiu de recerca amb voluntaris que s’hi puguin afegir en ser cap de setmana i tenir més disponibilitat. L’Ajuntament de Ribes i els equips d’emergència fan una crida a la col·laboració ciutadana i refermen que qualsevol col·laboració o informació serà ben rebuda.

Encara no s’ha localitzat tampoc Jordi Coderch Pons, el veí de Garrigoles de 85 anys de qui es va perdre la pista el dilluns 31 de juliol. L’home va sortir de casa seva, al centre de la població, dient que anava a fer un volt pels camps. La darrera persona que el va veure va ser un ciclista amb qui es va encreuar, poca estona després de sortir de la casa, quan anava en direcció a la zona de Palau Borrell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia