Successos

anglaterra

terrorisme

Scotland Yard no localitza “cap sospitós ni proves de trets ni víctimes” en l’incident a Oxford Circus

La policia de Londres, Scotland Yard, ha informat en un comunicat que no ha localitzat “cap sospitós, ni proves de trets ni víctimes” a l’estació d’Oxford Circus, desallotjada aquest divendres a la tarda després d’un “incident” en què els agents han respost com si es tractés d’una possible alerta terrorista. “Els agents continuen treballant a la zona”, ha dit la Metropolitan Police. La policia ha demanat als ciutadans que es quedin dins dels edificis si ja són dins i que abandonin la zona si són al carrer.. Els agents han tancat les instal·lacions, per atendre el que de moment defineixen com un incident amb un usuari de la línia. La policia, asseguren, ha reaccionat com si es tractés com un incident relacionat amb el terrorisme.

Diversos testimonis han vist com persones fugien de l’estació. La policia demana que ningú s’apropi a la zona de l’estació, i que els vianants que estiguin a prop es refugiïn en edificis propers.

Els combois de metro no paren a l’estació d’Oxford Circus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia