Successos

Amplien les zones de recerca del veí de Ribes de Freser

L’Ajuntament i els equips d’emergències han fet una crida a la col·laboració ciutadana i han organitzat per avui una batuda popular

L’home, de 91 anys, està en parador desconegut des de dilluns

Membres de Protecció Civil, voluntaris, efectius dels bombers i dels Mossos d’Esquadra van participar ahir en la cinquena jornada consecutiva de recerca de Josep Serradell Riu, el veí de Ribes de Freser de 91 anys que està en parador desconegut des de dilluns. Els cossos d’emergències van decidir ampliar el radi a inspeccionar i, per avui, s’ha organitzat una batuda popular per sumar esforços. Inicialment, les tasques es van focalitzar a buscar a fons per les zones on l’home sol anar a caminar. Aquest divendres, però, es van eixamplar les àrees de rastreig a llocs més allunyats. Uns grups es van centrar en la pista de Can Massana (tant en direcció nord com al pla del Solar), mentre que un altre ho va fer cap a la font de la Salut.

L’home va sortir a passejar dilluns a primera hora de la tarda. Els seus familiars, en veure que no havia tornat, el van buscar per la zona on va habitualment, però no el van trobar. Pels volts de les vuit del vespre van presentar la denúncia de la desaparició a la comissaria dels Mossos de Ripoll. En un primer instant, la recerca es va dur a terme al veïnat de la Massana i des de Ribes fins a la carretera de la Bruguera i la de Queralbs. Tant dimarts com dimecres, també es va disposar de l’ajuda d’un helicòpter, que va sobrevolar el perímetre. I, dijous, una unitat subaquàtica dels bombers va fer immersions al canal de can Costa i es va realitzar una recerca intensiva per les proximitats del càmping Vall de Ribes.

Serradell porta ulleres, agafa en ocasions bastó i, dilluns, duia una jaqueta verda i uns pantalons texans de color blau fosc. L’Ajuntament i els cossos d’emergències han convocat per avui una batuda popular per l’entorn del municipi amb la finalitat de col·laborar en el dispositiu. El punt de trobada és l’oficina de turisme, a les deu del matí. Cal portar menjar, beure i anar ben calçat i abrigat, ja que la previsió meteorològica és de vent i fred. Els voluntaris actuaran sota les indicacions dels bombers.

LA DATA

20.11.17
La denúncia de la desaparició es va presentar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Ripoll.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia