Successos

Successos

Assalten de nit una casa de Vilamacolum i fereixen l’amo

Els lladres, tres encaputxats, van fugir quan la dona va cridar que havien matat el marit, estès a terra

Assalt violent nocturn a Vilamacolum. Tres homes encaputxats i vestits de negre van assaltar la matinada la casa d’un matrimoni gran al carrer de les Escoles de la població. Eren abans de les tres de la matinada quan els assaltants, tres homes que aparentaven ser joves per la seva agilitat, van aconseguir entrar a la casa i van pujar al pis de dalt. Primer van entrar a l’habitació on dormia la dona, de 69 anys, i la van atacar posant-li un coixí sobre el cap. Exigien diners. Ella els va entregar uns bitllets, pels volts de 100 euros que tenia a la seva bossa de mà.

Els crits i el remenament que van fer els assaltants van despertar el marit, Joan Fort, que dormia en una altra habitació i que va intentar anar a auxiliar la seva esposa. Però tant bon punt es va incorporar, un dels lladres li va clavar un cop a la cara i va caure estès a terra. En veure el que havien fet amb el seu home, la dona es va posar a xisclar i ha cridar als lladres dient-los que havien matat el seu home. Els crits i les acusacions van fer que els assaltants fugissin sense buscar més diners a la casa.

Les víctimes van alertar de l’assalt i quan van arribar els serveis d’emergència, l’home, que tenia una contusió al costat de l’ull esquerre i un tall al llavi, va ser traslladat a l’hospital de Figueres, on li van fer les cures pertinents i va poder tornar a casa.

Els Mossos continuaven la inspecció a l’escenari de l’assalt per intentar trobar pistes dels assalts. L’habitatge on resideix el matrimoni Fort és annexe a uns pisos, propietat d’ells mateixos, que els tenen de llogats. Una de les hipòtesis que plantegen els investigadors és que els assaltants sabessin que el matrimoni és propietari de diversos habitatges i comptessin trobar diners dels lloguers dins de la casa. A les víctimes els va semblar que els assaltants eren magribins.

LA XIFRA

100
euros
de botí, com a molt es van endur els assaltants de la casa del matrimoni


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia