Successos

tribunals

judici per agressió

El ‘mossegador d’orelles’, evadit

L’home acusat d’haver escapçat una orella a un altre en una baralla a Lloret no es presenta al judici a l’Audiència

L’Audiència de Girona no va poder jutjar ahir Jonathan Robles Retamal, l’acusat d’haver arrancat una orella d’una mossegada a un altre home durant una baralla fa més de tres anys a Lloret de Mar. No se sap res de l’home des del mes de juny passat, i per tant se’l considera un fugitiu de la justícia. L’Audiència de Girona ja ha emès una ordre de recerca i detenció contra ell. El fiscal li sol·licita una pena de quatre anys i mig de presó per una falta de lesions i un delicte de lesions amb deformitat. Qui sí que va asseure’s ahir al banc dels acusats és l’altre implicat en la batussa, Andrés David Arcaya, que va clavar una fulla d’afaitar a la víctima durant la baralla i que s’enfrontava a una pena de tres anys de presó per un delicte de lesions amb instrument perillós. A les portes del judici, però, fiscal i defensa van arribar a un acord, que va permetre rebaixar-li la condemna a dos anys i evitar haver d’entrar a la presó. L’acusat va admetre els fets i les parts van renunciar a la prova, motiu pel qual la presidenta del tribunal va dictar sentència de viva veu. El tribunal li ha suspès l’execució de la pena, cosa que li estalviarà haver d’entrar a la presó. Això sí, perquè això sigui ferm, abans de tres mesos el processat haurà d’haver indemnitzat amb 1.329 euros l’home a qui va agredir.

Els fets van ocórrer la matinada del 4 de setembre del 2014. Pels volts de dos quarts de cinc hi va haver una baralla a l’avinguda Amèrica de Lloret de Mar que va enfrontar dos grups. Durant la trifulga, Andrés David Arcaya va clavar una ganiveta d’afaitar a l’espatlla de l’home amb qui es barallava. I al seu torn, l’altre acusat que ara és un fugitiu de la justícia, que s’estava esbatussant amb un altre, li va arrencar part de l’orella dreta d’una mossegada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia