Successos

trànsit

accident

Un jove begut s’estimba amb el cotxe daltabaix del pont de l’Areny de Girona

El noi, de 28 anys i veí de la ciutat, triplicava la taxa d’alcohol permesa i la Policia Municipal l’acusa d’un delicte contra la seguretat del trànsit

Un jove que anava molt begut es va estimbar ahir amb el cotxe daltabaix del pont de l’Areny de Girona. L’accident va tenir lloc pels voltants de les quatre de la matinada. El jove, que té 28 anys i és veí de la ciutat, havia agafat el cotxe després d’ingerir una gran quantitat d’alcohol. A més d’anar begut, quan sortia del carrer Ultònia per enfilar cap al pont de l’Areny, s’hauria distret mirant el mòbil.

Això va fer que el cotxe continués recte i tant ell com el vehicle es van estimbar daltabaix del pont. De fet, abans de caure, el cotxe es va emportar una part de les dues tanques de protecció que hi ha al lloc (una, la que separa la calçada de la vorera; i l’altra, la barana del pont).

El vehicle es va precipitar per un desnivell d’uns 5 metres d’altura i va anar a parar a la llera de l’Onyar. Arran de l’accident, es van activar diverses unitats de la Policia Municipal, els Bombers i dues ambulàncies del SEM.

Tot i l’espectacularitat del sinistre, el jove pràcticament en va sortir il·lès. Segons informa el SEM, el noi ha quedat ferit de poca gravetat, tot i que se l’ha traslladat fins a l’hospital Josep Trueta per fer-li un reconeixement.

Això sí, el jove no s’estalviarà de passar davant del jutge. I és que la Policia Municipal l’acusa d’un delicte contra la seguretat del trànsit per haver agafat el cotxe begut. De fet, la lectura de l’alcoholímetre va ser taxativa. El jove va donar un resultat de 0,76 mg d’alcohol per litre d’aire expirat; és a dir, més del triple del permès (perquè el límit màxim és de 0,25 mg/l).

LES XIFRES

5
metres
és l’altura des de la qual es va estimbar el cotxe, que va anar a parar a la llera del riu Onyar.
0,76
mg
d’alcohol per litre d’aire expirat va donar en la prova d’alcoholèmia, quan el límit màxim és de 0,25 mg/l.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia