Successos

Successos

Tres detinguts per haver agredit quatre mossos

Quatre agents dels Mossos d’Esquadra van resultar ferits el primer dia de l’any després d’intentar separar un grup de persones que s’estaven barallant al mig del carrer, a Figueres. Els fets van tenir lloc el dia 1 de gener, pels volts de les vuit del matí. Una patrulla dels Mossos d’Esquadra que estava de servei va ser testimoni d’una picabaralla entre diverses persones a la plaça del Sol, davant del Federal Café. Els dos agents van baixar del cotxe i van intentar separar els protagonistes de la discussió. La situació es va tornar tan complicada que van haver de demanar reforços a la comissaria. Tot i que els mossos van arribar per intentar posar pau, van ser els mateixos agents els que van acabar rebent. En total quatre policies van acabar agredits, fins al punt de resultar ferits i necessitar assistència mèdica a l’hospital de Figueres.

De resultes d’aquests fets, els Mossos d’Esquadra van acabar detenint tres germans d’origen equatorià de 22, 26 i 29 anys per un delicte d’atemptat a agents de l’autoritat. Un d’ells, el més gran, té antecedents per altres delictes. Els tres germans van ser conduïts a la comissaria dels Mossos de Figueres i, després de passar la nit als calabossos, ahir van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia. Després d’escoltar la seva declaració, el jutge els va deixar en llibertat sense càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia