Successos

Comissen 1.175 plantes de marihuana

Hi ha quatre persones investigades que freqüentaven l’immoble, a l’Escala

Efectius de l’equip de delinqüència organitzada de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de l’Escala han aconseguit comissar una plantació de marihuana que hi havia en un pis del nucli urbà. Segons fonts policials, en l’operació es va aconseguir “una important plantació de tipus indoor” amb la qual la policia relaciona un total de quatre persones.

Les investigacions arrenquen el mes de novembre passat, quan els agents de la Guàrdia Civil van tenir coneixement que en un domicili de l’Escala s’hi podria estar cultivant marihuana. És per això que van començar a investigar-ho conjuntament amb efectius de la Policia Local de l’Escala. Arran d’aquesta investigació, els dos cossos van poder comprovar que l’habitatge investigat era freqüentat periòdicament per les mateixes persones. A més, de l’interior de l’immoble sortia un soroll que semblaven d’uns ventiladors i extractors de gran potència sense que a l’immoble hi vivís ningú.

En vista de la sospita, el 20 de desembre passat, pels volts de les onze del matí, efectius de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de l’Escala van fer una entrada i escorcoll a l’immoble i hi van trobar 1.175 plantes de marihuana, 400 grams de cabdells preparats per distribuir-los, 20,9 kg de marihuana embossada, així com altres materials per al cultiu, creixement i elaboració: 40 focus, 150 bombetes halògenes, 6 equips de climatització, bidons amb fertilitzant, etc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia