Successos

La Guàrdia Civil retira del mercat 1.818 joguines perilloses a Badalona

Es tracta de joguines de molt mala qualitat que suposaven un risc per a la salut dels menors

La Patrulla Fiscal i Fronteres de la Guàrdia Civil de Barcelona ha interceptat i retirat del mercat 1.818 joguines perilloses de contraban que eren comercialitzats a l’engròs i al detall a Badalona (Barcelonès).

Segons ha informat la Guàrdia Civil, als últims dies, amb motiu de la campanya nadalenca, les inspeccions s’han intensificat per detectar joguines que es poguessin comercialitzar irregularment i que la seva manipulació pogués suposar un perill per als nens.

Les Patrulles Fiscals han dut a terme tres entrades en locals a Badalona (Barcelonès) en les quals han confiscat 1.818 joguines de molt mala qualitat que suposaven un risc per a la salut dels menors en no complir la normativa de seguretat establerta per la Unió Europea.

En un establiment van ser intervinguts 328 paquets amb figures d’animals de plàstic mentre que en un altre local van confiscar 48 insectes de plàstic, 293 animals marins de goma i 648 ous de plàstic amb una joguina al seu interior.

També es van interceptar en un local majorista 501 joguines amb falta d’etiquetatge i que fàcilment es poden trencar en peces petites.

En cap dels casos els titulars dels comerços van aportar documentació que demostrés que els productes havien entrat legalment a Espanya i per això se’ls imputa la presumpta comissió d’infraccions administratives de contraban.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia