Successos

SUCCESSOS

Detenen un fotògraf que gravava models d’amagat

Una noia va denunciar el retratista Bernat Ramírez, de Cadaqués, quan va trobar càmeres ocultes

Els Mossos han detingut el fotògraf de Cadaqués Bernat Ramírez després que una de les models habituals que passaven pel seu estudi denunciés que havia descobert un parell de càmeres ocultes a l’habitació on les noies es canvien d’indumentària. La detenció, com va avançar ahir la Cadena Ser, es va materialitzar el dia 3 per un delicte de descobriment i revelació de secrets. El fotògraf va quedar en llibertat després de passar a disposició judicial, però, ara, els Mossos i el jutjat de Figueres analitzen tot el material que se li va comissar a l’estudi que regenta al seu domicili de la carretera de Portlligat de Cadaqués. També s’investiga quantes models van poder ser enregistrades sense el seu consentiment, com la noia que va presentar la denúncia sospita que li va passar a ella.

La denunciant és una empordanesa que era clienta habitual de Ramírez i va sospitar d’un parell de ginys que va descobrir a l’habitació on es canviava. Es tractava d’un bolígraf col·locat estratègicament en un estoig i d’una càmera de retratar exposada dins d’una vitrina. En realitat, eren càmeres ocultes que enregistraven, segons la denúncia. El detingut és un veterà fotògraf establert a Cadaqués que, segons exposa en el seu web, té 20 anys d’experiència. De fet, Ramírez, que combina l’ofici de fotògraf amb feines a l’hostaleria, solia ser el fotògraf assignat per l’Ajuntament en esdeveniments, com ara el festival de jazz que es va celebrar a la població i la cavalcada de Reis, en què aquest any se’l va trobar a faltar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia