Successos

SUCCESSOS

Mor una dona en l’incendi d’un pis a Vilassar de Mar

Els bombers han rescatat un nadó i tres adults de l’edifici

Una dona d’uns 80 anys ha mort aquest dimecres al migdia en un incendi d’un pis a Vilassar de Mar (Maresme), segons han informat els Bombers de la Generalitat. El foc s’ha produït poc abans de tres quarts d’una del migdia en un primer pis d’un edifici amb planta baixa i tres pisos més situat al carrer Santa Gemma, número 31.

L’incendi, que ha quedat controlat poc després de dos quarts de dues, ha cremat el menjador i la resta del pis ha quedat afectat per la temperatura i pel fum, que ha afectat també l’escala comunitària. Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, que també han hagut de rescatar un nadó i tres adults, un dels quals es trobava al terrat de l’edifici.

A més dels Bombers, també s’ha mobilitzat una ambulància del SEM, sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, efectius de la Policia Local i un tècnic de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, que ha descartat l’afectació estructural de l’edifici.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia