Successos

policial

detenció per abusos sexuals

Empresonen un monitor d’un gimnàs sospitós d’abusos

Els presumptes fets haurien passat en un centre esportiu de Salt

La investigació apunta que feia tocaments a alumnes menors d’edat

Algunes de les víctimes tenen entre 6 i 10 anys

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns un monitor d’un gimnàs de Salt sospitós de presumptes abusos sexuals a alumnes. El centre esportiu on treballava és Ufam Sport, situat al número 60 del carrer Francesc Macià. La investigació apunta que el professor, Narciso Pérez Fernández, veí de Girona, hauria abusat de nenes menors d’edat en les classes. Pérez és professor de kick-boxing i de defensa personal. Segons es desprèn de les declaracions de les menors i els seus pares, l’home duia a terme els suposats abusos a la part final de les sessions. Durant els estiraments, aprofitava per dur una alumna a un racó de la sala que quedava menys visible a la resta d’assistents a la classe. Aquí, malgrat aparentar en ocasions que ajudava o ensenyava a les nenes com realitzar els estiraments, els hauria fet tocaments. Inicialment a l’atestat dels Mossos s’hi recollien els casos de quatre víctimes, d’entre 6 i 10 anys. Amb l’avenç de la investigació, però, el nombre ha pujat a almenys vuit menors.

L’arrestat va passar dimarts a disposició judicial a Girona. Durant la compareixença va optar per respondre tan sols a les preguntes del seu advocat i va negar els fets que se li atribueixen. El jutge va acabar ordenant el seu ingrés provisional a la presó. La seva defensa presentarà un recurs per sol·licitar la posada en llibertat. El seu advocat vol deixar constància que no hi ha risc de fuga, sobretot per l’arrelament que Pérez té al territori.

Els Mossos van rebre la primera denúncia abans de Nadal. Es va produir després que uns pares trobessin estrany que la seva filla no volgués anar al gimnàs. La nena, finalment, va revelar als seus progenitors que el motiu pel qual es negava a acudir al centre esportiu era que hi havia una persona que havia abusat d’ella. Els Mossos mantenen la investigació oberta i continuen prenent declaracions. Per la seva banda, els pares estan estudiant personar-se com a acusació particular a través d’un advocat comú per a tots.

LA DATA

08.01.18
Els agents
dels Mossos van arrestar l’investigat, que va entrar l’endemà a la presó per odre judicial.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.