Successos

SUCCESSOS

Maten un empresari de Terrassa davant de casa seva, a Mèxic

L’empresari de Terrassa de 50 anys Segismundo Díaz Martín va ser assassinat a trets divendres davant de casa seva al municipi de Cuautlancingo, a Mèxic. L’empresari tornava de comprar a les quatre de la tarda, acompanyat de la seva dona, i com que no s’obria la reixa metàl·lica per entrar al recinte Villa Las Flores, la seva dona va baixar del vehicle per mirar què passava. Va ser aleshores quan el van assaltar dos individus amb armes de foc i li van robar una maleta pensant-se que hi portava diners, quan en realitat hi duia insulina, ja que era diabètic. Els dos assaltants, abans de fugir, li van disparar un tret a l’estómac, segons narra el diari local El Sol de Puebla. En sentir la detonació la seva dona va veure que estava ferit d’un tret però malgrat la intervenció del personal del Sistema d’Urgències Mèdiques Avançades (SUMA) no es va poder fer res per salvar-li la vida. La fiscalia general de l’estat de Puebla va obrir una investigació per esclarir els fets.

Díaz vivia a Mèxic des del 2011, quan l’empresa Dimasa Grup de Vacarisses, de la qual era soci amb tres germans més i que fabrica components de polièster per al sector industrial, va obrir-hi la filial Dimamex.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia