Successos

Successos

Un conductor surt de la via i mor, a la Jonquera

La policia està pendent d’identificar la víctima, que anava indocumentada

L’home, d’entre 20 i 30 anys, va xocar contra la mitjana i un fanal

El conductor d’un Fiat 500 va morir ahir a la matinada en sortir de la via a la Jonquera. Els fets van passar pels volts de les quatre de la matinada, al punt quilomètric 773 de l’N-II. Per causes que s’estan investigant, el conductor va perdre el control del vehicle. Llavors va topar contra la tanca protectora i posteriorment contra un fanal. Després de fer una volta de campana, el cotxe va quedar bolcat. A causa de la topada, el conductor va quedar atrapat dins del vehicle. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Malauradament, els sanitaris no van poder fer res per salvar-li la vida a causa de les greus ferides que s’havia fet en l’accident.

La víctima és un home d’entre 20 i 30 anys, la identitat del qual s’està investigant, ja que anava indocumentat. L’home sortia de la zona de locals nocturns de la Jonquera i circulava en direcció a l’Estat francès en un turisme de matrícula francesa.

La topada no va provocar cap afectació viària a l’N-II.

LA XIFRA

3
accidents
mortals hi ha hagut aquest 2018 a les carreteres gironines, en què han mort tres persones.

Dos turismes i una moto

Amb la mort del conductor a la Jonquera, ja son tres les víctimes a les carreteres gironines. El darrer mort va ser un motorista de 72 anys veí de Cabrera de Mar que es va accidentar a la GI-555 a Riudarenes. La víctima era l’únic ocupant d’una motocicleta Triumph que el 21 de gener va sortir de la via tota sola al quilòmetre 7 de la carretera que va de Sils a Hostalric. La primera topada mortal de l’any es va registrar a Llançà el 16 de gener, quan dos cotxes, un Seat Córdoba que circulava en direcció a Figueres i un BMW que anava en direcció a França, van xocar de cara a l’N-260. De resultes de l’impacte va morir la passatgera del davant del Seat Córdoba, Annie Ruiz, una dona francesa de 66 anys i veïna de Llançà. A banda, el dia 11 de gener als túnels de Bracons, a Osona, però molt al límit de la Garrotxa, hi va haver un altre xoc, que va costar la vida a un veí de les Planes d’Hostoles, Ramon Vila Ramos, de 41 anys, que conduïa un Renault Twingo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia