Successos

successos

Tres membres dels Àngels de l’Infern, presumptes autors d’un homicidi, a la presó

Una jutgessa de Sabadell (Vallès Occidental) ha decretat avui presó preventiva comunicada i sense fiança per un delicte d’homicidi per a tres integrants del grup de moters Àngels de l’Infern detinguts aquesta setmana en una operació dels Mossos d’Esquadra contra aquesta banda per tràfic de drogues.

A aquests tres detinguts se l’acusa de matar un membre d’una banda rival el 2017, a la localitat de Castellar del Vallès (Vallès Occidental), segons fonts de la investigació.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha informat en un comunicat que la magistrada del Jutjat d’Instrucció 1 de Sabadell ha acordat llibertat provisional amb compareixences al jutjat i ha imputat un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues als altres dos detinguts que han passat avui a disposició judicial.

Catorze persones més que van ser detingudes aquesta setmana pels Mossos d’Esquadra en aquesta operació contra el tràfic de drogues han quedat en llibertat en seu policial.

Fonts dels Mossos havien informat que els tres integrants dels Àngels de l’Infern que avui han ingressat a la presó per ordre judicial van matar un membre d’una banda rival amb l’objectiu de mantenir el seu estatus de poder davant la resta de clubs.

Els tres imputats per aquest homicidi formen part de la secció Nomads i estan acusats d’agredir el 24 de setembre de l’any passat a un membre del grup dels Renegats, al qual van trobar quan es desplaçaven en moto al costat d’un col·lega.

Els membres de Hells Angels van començar a increpar i a entorpir la circulació dels dos motards de la banda rival quan els van trobar a la Gran Via de Sabadell, un dels quals va aconseguir fugir, mentre que l’altre es va aturar en un polígon de Castellar del Vallès, on li van clavar una pallissa, fins que el van deixar malferit i inconscient a terra.

El motard ferit va morir el 9 de desembre a l’Hospital de Granollers, a causa de les lesions sofertes per l’agressió.

Segons els Mossos, els tres empresonats avui van cometre l’agressió per mantenir l’estatus preeminent davant la resta de clubs de motoristes presents al territori i seguir controlant les seves activitats.

De fet, després de cometre l’agressió, els membres d’Àngels de l’Infern detinguts es van apropiar de l’armilla del club de Renegados que portava el seu oponent, un gest simbòlic que per a aquest tipus d’organitzacions representa un trofeu, segons els Mossos.

Els tres imputats per aquest crim es dedicaven també suposadament al tràfic de drogues, principalment marihuana, amb 16 més detinguts dimecres passat, dos dels quals han estat imputats avui per un delicte contra la salut pública.

En l’operació de dimecres passat, els Mossos van intervenir 600 plantes de marihuana, així com cocaïna preparada per a la seva distribució, una arma de foc llarga i munició de diversos calibres i material i simbologia del club.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia