Successos

SUCCESSOS

Condemnen dos membres d’un clan de la Font de la Pólvora

L’Audiència de Girona els imposa una pena d’entre un any i tres mesos de presó i quatre anys per tràfic de drogues

La macrooperació policial que es va desplegar el març del 2014 al barri de la Font de la Pólvora de Girona contra el tràfic de drogues ha acabat finalment amb dos membres d’un clan familiar condemnats i tres més d’absolts per l’Audiència de Girona. Concretament, imposa una pena de quatre anys de presó a una de les integrants del clan i un any i tres mesos a un altre dels acusats.

Segons el text de la sentència, ha quedat plenament demostrat amb les proves obtingudes que a casa de l’acusada s’hi traficava amb droga. De fet, de les vigilàncies policials dels Mossos d’Esquadra, que es remunten al 2012, es desprèn aquesta teoria.

L’Audiència sosté que la dona “es dedicava a la venta de substàncies estupefaents” i que el pis del carrer Mimosa “era un punt de venda perfectament conegut pels consumidors que hi anaven”. De fet, en l’escorcoll de l’immoble hi van trobar cocaïna, heroïna i marihuana, així com bàscules, bosses de plàstic i fins i tot pistoles detonadores. L’Audiència ha desestimat la petició de l’advocat José Barrera, que havia sol·licitat els atenuants de drogoaddicció i dilacions indegudes per a l’acusada. Per tot plegat, l’Audiència de Girona li imposa una pena de quatre anys de presó i una multa de 1.290 euros per un delicte contra la salut pública.

En canvi, per a l’altre acusat, defensat pel lletrat Narcís Badosa, sí que accepta l’atenuant de drogoaddicció. Finalment, aquest acusat, que s’enfrontava a una pena de cinc anys de presó, ha estat condemnat a un any i tres mesos i a pagar una multa de 1.160 euros per un delicte contra la salut pública.

LA DATA

12.03.14
És el dia
que els Mossos d’Esquadra van muntar la macrooperació que va acabar amb les cinc detencions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia