Successos

trànsit

accident

Xoca contra el pas a nivell del tren, a Figueres

El conductor primer va fugir, però hores més tard va confessar els fets

Un conductor va inutilitzar ahir el pas a nivell del tren de Figueres en xocar contra la barrera basculant. Els fets van tenir lloc ahir a la matinada, a l’avinguda Vilallonga. Per raons que s’estan investigant, un home que conduïa un camió de transport es va estavellar contra el sistema de barreres i semàfor que hi ha en aquest punt. En un primer moment, el conductor va fugir del lloc dels fets, però, segons fonts properes a la investigació, el causant de l’accident es va posar en contacte al cap d’unes hores amb els Mossos d’Esquadra i va reconèixer que havia estat ell.

L’incident va provocar canvis i algun problema de circulació a la zona, a la qual es va prohibir el pas per evitar embussos i per seguretat. La Guàrdia Urbana va haver de desviar els vehicles per la Ronda Sud. El xoc no va afectar la circulació de trens al seu pas per Figueres. Ja cap al migdia, pels volts de quarts de tres de la tarda, tècnics de l’administrador d’infraestructures Adif van reparar l’avaria i es va restablir la circulació de vehicles a la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia