Successos

Successos

Roben un camió carregat amb 25 tones d’alumini aparcat a Empuriabrava

Saquegen als aparcaments de la Jonquera dos camions que transportaven caixes plenes de roba de marca

Els Mossos investiguen els tres casos

Els Mossos estan treballant per intentar localitzar un camió carregat amb 25 tones d’alumini que, segons es va denunciar, va ser robat entre les tres i les sis de la tarda de dissabte passat, mentre estava aparcat al sector Puigmal d’Empuriabrava. Es tracta d’una tractora de la marca Iveco de color blanc amb matrícula KS-8277 i un semiremolc amb matrícula S-5735. Els Mossos es fan càrrec de la investigació per intentar aclarir la desaparició del camió i la càrrega, i ahir encara no havia estat localitzat ni es tenia cap pista clara d’on podia ser. Els Mossos estudien totes les hipòtesis i no descarten tampoc que hi hagués algun problema entre els responsables de l’empresa de transports que tingui relació amb la sostracció del vehicle i el material.

Els Mossos també investiguen dos casos més de robatori en el sector del transport perpetrats a la Jonquera. Un cas el va denunciar diumenge al matí un camioner polonès a la comissaria de la Jonquera. El camioner, que havia aparcat en un dels estacionaments de la població, arran de l’N-II, al km 772 aproximadament, va assegurar que li havien robat part de la càrrega de roba que traginava. Va assegurar que li faltaven un total de 56 caixes: 12 de peces de roba de la marca Pepe Jeans i 44 de la marca Hackett. Segons el xofer, el robatori es devia haver produït entre les deu del vespre i les vuit del matí, quan ell es va adonar que li havien manipulat la caixa.

I ahir a la matinada van ser detectats tres homes que havien tret diverses caixes també de roba d’un camió aparcat a la Jonquera i que se les van endur en una furgoneta de color blanc amb matrícula de Perpinyà.

Robatoris com aquest són habituals a les zones d’estacionament de camions arran de les carreteres, i sobretot a la Jonquera, per la gran concentració de vehicles que els caps de setmana hi fan aturada durant hores perquè tenen prohibit circular per les carreteres franceses.

Als lladres se’ls anomena teloners perquè el seu sistema consisteix a fer un tall a la tela dels camions per comprovar quina càrrega porten. Si els interessa, hi acosten una furgoneta, normalment robada, i van traspassant el material. Els lladres actuen quan saben que el camioner és fora del vehicle o quan dorm.

LA DATA

17.02.18
Va desaparèixer
un camió carregat amb 25 tones d’alumini que estava aparcat a Empuriabrava.

LA XIFRA

56
caixes
de roba de marca van ser robades de la càrrega d’un camió aparcat a la Jonquera.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia