Successos

Busquen un jove que va caure d’un ferri davant la costa de Palamós

Els fets van passar dimarts i el dispositiu de recerca parteix del punt on va caure, a quatre milles de la costa palamosina

Els equips d’emergència busquen un home que dimarts va caure per la borda d’un ferri a prop de Palamós. Segons fonts de Salvament Marítim, els fets es van produir a les quatre de la tarda, quan l’home va caure al mar des del ferri Cruise Roma, de Grimaldi Lines, mentre navegava a quatre milles de la costa de Palamós.

Els treballs de recerca van ser intensos ahir per localitzar el jove. Els fets van passar dimarts passat, després que el ferri, que transportava passatgers i vehicles, hagués sortit de Civitavecchia, a prop de Roma, en direcció a Barcelona. La tripulació va avisar de la desaparició i Salvament Marítim va coordinar el dispositiu de recerca.

Ahir es rastrejava la costa amb una embarcació, diversos pesquers, un helicòpter de Salvament Marítim, una embarcació amb els GRAE, un helicòpter dels Bombers i efectius de la Guàrdia Civil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia