Successos

Persecució des de la Jonquera fins a Girona

El protagonista, un traficant que duia 90 kg d’haixix, va xocar contra un senyal de trànsit

Un traficant que duia 90 quilos d’haixix al maleter del cotxe va protagonitzar ahir a la matinada una persecució per l’autopista AP-7 des de la Jonquera fins a Girona. Els Mossos d’Esquadra havien rebut l’avís a dos quarts de tres de la matinada que un vehicle, perseguit a l’altra banda de la frontera per la Gendarmeria francesa, circulava en sentit sud a gran velocitat. Patrulles de la unitat d’investigació de l’Alt Empordà i de trànsit dels Mossos d’Esquadra es van afegir a la persecució i van intentar que el vehicle s’aturés, però el conductor va fer cas omís dels avisos.

Quan el cotxe va arribar a la sortida 4, va sortir de l’autopista trencant una de les barreres del peatge i va enllaçar amb l’N-II fins a arribar a la frontissa del Güell. A l’altura del pont del Dimoni va xocar contra un senyal de trànsit. El cotxe va quedat inutilitzat i el conductor va intentar fugir corrent, però la Policia Municipal de Girona el va interceptar i detenir.

També a Sarrià

El dimarts abans, l’AP-7 també havia estat l’escenari d’una altra persecució policial, en aquest cas d’un conductor begut: els fets es van iniciar a Sarrià de Ter, on un home de 64 anys, a qui la policia local acabava de fer un control d’alcoholèmia que va donar positiu, va fugir a tota velocitat per l’autopista.

Va conduir una vintena de quilòmetres per l’AP-7 perseguit per la policia fins a la sortida 8, on va ser interceptat. Abans, però, va atropellar un agent de la policia local de Sarrià de Ter, que es va fer una fractura en una cama.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia