Successos

Eviten el suïcidi d’un home atrinxerat amb un rifle

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Cadaqués van evitar el 27 d’abril passat el suïcidi d’un home que s’havia atrinxerat a casa seva amb un rifle i amenaçava de llevar-se la vida. Els fets van passar el matí de divendres de la setmana passada, quan un home conduïa un turisme de forma temerària per Cadaqués

L’home, que estava en parador desconegut des de feia tres dies, portava una escopeta de caça. En vista d’aquesta amenaça, la policia local de Cadaqués va alertar la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Roses.

Quan el agents de la policia catalana van arribar a la població van localitzar aquesta persona circulant pel carrer Figueres i l’home va fer cas omís de les peticions de la policia que s’aturés.

Poc després, el conductor va estacionar el vehicle, va baixar-ne amb el rifle a la mà i va entrar a casa seva. Des de dins de la cuina, l’home amenaçava de llevar-se la vida. Finalment, quan pretenia bloquejar la porta de la cuina amb un pal d’escombra, diversos efectius la van aconseguir obrir, van agafar-li l’arma, el van immobilitzar i van evitar que es lesionés.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia