Successos

Un incendi afecta la fàbrica de motos Gas Gas de Salt

El propietari afirma que les flames tan sols han cremat un 5% de la planta i que la producció està garantida

Un aparatós incendi va afectar ahir la històrica fàbrica de motocicletes Gas Gas, a Salt. Segons van indicar fonts dels Bombers de la Generalitat, pels volts de quarts de cinc de la matinada es va declarar el foc a la nau, de 10.000 m² de superfície i ubicada al carrer Unicef número 17 del polígon industrial de Salt. En l’incident no hi va haver ferits, però sí que va provocar que es desprengués alguna jàssera de la coberta i es va originar una intensa fumera causada per la combustió de pneumàtics, cartrons i altres materials. A hores d’ara es desconeixen les causes de l’incendi.

De seguida, ahir al migdia, el propietari de Torrot Group-Gas Gas, Iván Contreras, va fer una crida a la calma a treballadors i clients. Si bé en un principi es veia que el foc era “molt aparatós”, quan es van sufocar les flames es va veure que ha afectat prop d’un 5% de la planta, en una zona on han cremat bàsicament cartrons. No hi ha afectacions estructurals a l’edifici ni tampoc a les línies de producció ni a la zona d’entrega de comandes. “La situació està controlada”, va assegurar el propietari de Gas Gas, que va explicar que els Bombers van estar ventilant la planta i que, durant la setmana, es procedirà a condicionar, netejar i pintar la fàbrica per tornar al ritme habitual de treball.

Iván Contreras va llançar un missatge “de calma i agraïment” a tots els treballadors que es van apropar ahir al matí fins a Salt amb les seves famílies per interessar-se per la situació de la planta. També a empresaris del sector i clients que no s’han estat d’expressar el seu suport a la firma.

Contreras va recordar que fa dos anys es va assumir la gestió de la fàbrica de Gas Gas, que estava clausurada “i feta un cromo”, va indicar. “La tasca que hem fet en dos anys, d’aixecar-la, la continuarem, i la farem més forta”, va assegurar. De fet, el fundador de Torrot Group explica que aquest mateix dissabte Gas Gas competia en una prova de “trial elèctric” a Sarrià de Ter i que també és present en una competició d’enduro a Portugal. També va recordar que el 95% de la producció que surt de la fàbrica de Salt s’exporta fora de l’Estat espanyol. “Teníem ja molta entrega feta”, assenyala.

Ahir a la tarda els Bombers de la Generalitat van donar per apagat totalment l’incendi, que va fer mobilitzar una vintena d’efectius.

LA FRASE

La tasca que hem fet en dos anys, d’aixecar-la, la continuarem, i la farem més forta
Iván Contreras
propietari de Torrot Group-Gas


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia