Successos

Conduïa quintuplicant la taxa d’alcohol a l’AP-7

Els Mossos d’Esquadra van denunciar penalment una conductora de 39 anys veïna de Salt com a presumpta autora d’un delicte contra la seguretat viària. Els fets van passar cap a tres quarts de cinc de la tarda del dilluns 7 de maig, quan dos vehicles van col·lidir per fregament a l’accés del peatge de la sortida 7 de l’autopista AP-7, dins el terme municipal de Vilablareix. Després de comprovar que no hi havia ferits en l’accident, els agents van veure que la conductora d’un dels vehicles implicats presentava signes evidents d’estar sota els efectes de l’alcohol. En fer-li la prova d’alcoholèmia, va donar un resultat positiu d’1,37 mg d’alcohol per litre d’aire espirat (mg/l), superant cinc vegades el límit legal permès, que és de 0,25 mg/l en aire espirat. La conductora haurà de comparèixer al jutjat quan se li requereixi.

L’any passat, a les comarques gironines, els Mossos van denunciar 2.435 conductors que havien agafat el cotxe amb alguna copa de més. De mitjana són un 5% de tots els que van passar per un control i als quals la policia va aturar per fer-los bufar a l’alcoholímetre. Un percentatge que es manté invariable en comparació amb el 2016. De totes les alcoholèmies, 422 van ser penals. És a dir, que en aquests casos els infractors van superar el límit de 0,60 mg/l i van acabar al jutjat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia