Demanen vuit anys de presó per a un acusat d'intentar matar un amic a Esplugues

L'Audiència de Barcelona va jutjar ahir Francisco Melero, de 58 anys, per haver intentat matar un col·lega de feina, clavant-li un ganivet al pit, el 2006, en un recinte a l'aire lliure de cotxes de segona mà, a Esplugues de Llobregat. El fiscal va demanar que sigui condemnat a vuit anys de presó per un intent d'homicidi.

El processat va negar haver apunyalat Luis Ángel Baquerizo i va afegir que aquell vespre, 10 de març, va deixar la víctima amb dos homes amb qui discutia. «Ell em tenia una mica d'enveja i havia tingut negocis amb drogues i problemes amb persones», va argumentar l'acusat per fer creïble la seva versió. La víctima, força alterada, però, va mantenir que Melero va ser qui va intentar matar-lo. Va explicar que feia temps que es coneixien per la venda de cotxes, i aquell dia quan es van quedar sols al seu negoci, l'acusat va dir-li: «Fill de puta m'has fet perdre molt diners», i va clavar-li el ganivet. Va afegir que amb el ganivet clavat i arrossegant-se per terra va anar fins al carrer, on el va auxiliar una dona. L'endemà, l'acusat va tornar al negoci de la víctima i allà van dir-li que era el sospitós de l'agressió i va fer que truquessin a la policia, que el va detenir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.