Successos

Detenen a Blanes un multireincident que va amenaçar una noia

La víctima sortia d’un local d’oci i va fugir en un taxi quan l’amenaçava amb una pistola de fogueig

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir un lladre multireincident després que abordés una noia a Blanes i li exigís diners mentre l’amenaçava amb una pistola de fogueig. Els fets van tenir lloc ahir cap a les quatre de la matinada quan la noia, que sortia d’una discoteca al carrer Astúries, es disposava a agafar un taxi i el delinqüent se li va acostar amb una pistola. La jove va entrar al vehicle i va aconseguir marxar del lloc, mentre l’arrestat, que és politoxicòman de 35 anys i censat a Blanes, va disparar un tret a l’aire amb una pistola de fogueig.

Gràcies a l’avís d’un testimoni, el cos policial va detenir poc després l’individu, de 35 anys i que acumula cap a una trentena d’antecedents al seu historial. Se l’acusa d’una temptativa de robatori amb violència i intimidació, i després d’escorcollar-lo, els agents li van robar la pistola detonadora amagada entre els genitals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia