Dos homes armats intercepten i assalten una conductora a la carretera, a Montfullà

Uns lladres entren de nit a l'ajuntament d'Albanyà, saquegen els despatxos i causen importants danys

L'assalt a la dona es va produir quan baixava de la urbanització de Montfullà. Quant se'n va adonar, un cotxe Opel Corsa li barrava el pas i ella no el va poder esquivar. Un dels dos assaltants es va dirigir cap a la noia –l'altre es va quedar al cotxe– i li va dir que abaixés el vidre de la finestra perquè es tractava d'un atracament. Tot seguit l'assaltant va obrir la porta del cotxe de la dona i li va demanar diners, argumentant que l'havia vist anar al banc, mentre l'apuntava amb la pistola a la cama. La dona, que va entendre que els assaltants es pensaven que havia anat al banc a retirar diners per a l'empresa on treballa, Recu-9 de Salt, va contestar-los que només hi havia anat a fer una gestió personal. En vista de la insistència dels assaltants a reclamar diners, la noia els va donar els 10 euros que tenia al moneder, i la seva mare, uns 60 euros. L'assaltant continuava insistint a demanar més diners, però en aquell moment va baixar un veí de la urbanització i els lladres van optar per marxar. La dona, que va explicar que cap a dos quarts de dues havia anat al banc a fer una gestió i que després va anar a dinar a Montfullà, sospita que els assaltants la van seguir des del moment que va sortir de l'entitat bancària, però ella no se'n va adonar.

D'altra banda, el robatori a l'ajuntament d'Albanyà es calcula que pot pujar a més de cinc mil euros, entre el material sostret i els danys provocats a les portes. L'alcalde, Vicenç Campasol, va dir que havien forçat les portes amb una palanca, i que a més dels ordinadors es van endur una màquina impressora, una fotocopiadora, una destructora de paper i una enquadernadora.

A més d'aquests fets delictius també se n'han produït d'altres a les següents poblacions:

Cassà de la Selva.

Fa unes tres setmanes, dos joves armats amb una pistola van assaltar una llibreria situada al carrer Doctor Fleming, van donar un cop amb l'arma al botiguer, un home amb discapacitat, i li van robar els diners de la caixa.

Torroella de Montgrí.

El passat dia 11 els lladres van entrar a l'herbolari La Farigola i es van endur uns 300 euros, després de forçar la porta.

L'Estartit.

El bar restaurant Toni's va ser objecte del tercer robatori en els últims tres mesos, dijous passat a la matinada. Aquesta vegada els lladres es van endur un ordinador i la taula, i en les dues altres, els diners que van trobar.

Danys en un local d'estètica de l'Estartit

El centre d'estètica Lídia, de l'Estartit, va ser objecte d'un robatori amb força dimecres passat al migdia. Els lladres van trencar el vidre de l'aparador –a la foto–, de 2,10 metres, i es van endur el calaix de la caixa enregistradora, que contenia uns 350 euros, segons va explicar la propietària del local. La dona va explicar que l'estiu passat ja va ser víctima d'un intent de robatori. Així mateix, va indicar que ahir va fer la declaració del robatori als Mossos d'Esquadra, els quals han detingut un dels presumptes autors del robatori a l'establiment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.