Successos

Detenen un home que duia 8,8 quilos de cocaïna al cotxe

També comissen haixix, marihuana i tabac de contraban al pas de la Jonquera

La Guàrdia Civil va detenir dimarts a la Jonquera un home que portava 8,8 quilos de cocaïna amagats en un doble fons dels seients del cotxe. Els agents el van localitzar en un control fiscal a l’AP-7. Després d’identificar el conductor, van veure que els seients davanters semblaven manipulats. A l’interior, hi van trobar diversos paquets amb la cocaïna. L’home, de 25 anys i nacionalitat francesa, va acabar detingut per un presumpte delicte contra la salut pública.

La policia va dur a terme tres actuacions més entre els dies 22 i 27 de setembre: en la primera, una patrulla va aturar un cotxe amb matrícula italiana amb 22 bosses (6,5 kg) de marihuana. En la segona, els agents van trobar en un doble fons del maleter d’un cotxe 11,2 kg d’haixix. Finalment, el 27 de setembre van detenir un vehicle que volia creuar la frontera amb 2.520 caixes de tabac de contraban.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia