Els Mossos «cacen» un conductor a 207 km/h a l'Ametlla de Mar

Els Mossos d'Esquadra han denunciat un veí d'Alacant, de nacionalitat suïssa de 59 anys, perquè circulava a 207 quilòmetres per hora per l'autopista AP-7, al pas per l'Ametlla de Mar, al Baix Ebre. Els Mossos van denunciar-lo divendres passat perquè superava 87 quilòmetres per hora els 120 quilòmetres per hora permesos en aquesta carretera. Els agents van interceptar-lo al quilòmetre 291 de l'autopista en sentit Barcelona. Un cop identificat, els agents van imputar-li un delicte contra la seguretat viària i van citar-lo per judici ràpid, que se celebrarà la setmana vinent al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa, segons van informar els Mossos. En el mateix punt quilomètric, el 10 de març passat els Mossos d'Esquadra també van interceptar un altre conductor que anava a 240 quilòmetres per hora.

Precisament el febrer passat la Guàrdia Urbana de la ciutat de Tarragona va engegar una campanya impulsada per l'Ajuntament de Tarragona per lluitar contra els excessos de velocitat. L'actuació policial s'emmarca en la campanya La velocitat mata.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.