Successos

Ataca violentament a cops de pal un home a les hortes de Salt i li roba cinc euros

La víctima va patir ferides a la cama, en una mà i al cap, on li van haver de posar unes 40 grapes

Els Mossos tenen oberta una investigació per identificar l’autor

“Nosaltres som gent de pau! Sempre mirem d’ajudar, de trobar solucions en tot allò que podem i, per tant, és una autèntica brutalitat el que ens ha passat.” Una veïna del barri de Can Gibert del Pla de la ciutat de Girona continuava ahir consternada pel greu atac de què va ser víctima el seu marit divendres de la setmana passada, mentre era a les hortes de Salt. L’home, de 75 anys d’edat, freqüenta aquesta zona pràcticament cada dia, ja que s’encarrega de l’hort que hi ha en un terreny que és propietat de la seva cunyada. A quarts d’una del migdia, quan estava a punt d’agafar el seu automòbil per tornar a casa a dinar, va ser agredit violentament per un desconegut. Mentre ell estava acabant de feinejar i estava ajupit a terra, un lladre li va començar a propinar cops de pal a l’esquena. Després el va picar amb el mateix objecte contundent al cap, on li va ocasionar ferides importants. A més, l’home també presenta lesions en una cama i a la mà esquerra, en la qual té hematomes, ja que amb aquesta mà va intentar protegir-se i cobrir-se el cap.

Mentre era víctima d’aquesta agressió, l’autor de l’atac li anava demanant: “La cartera, la cartera!” L’afectat va quedar atordit com a conseqüència dels fets i el lladre li va acabar prenent ell mateix la cartera, on portava documentació personal, i calcula que com a màxim tan sols duia uns cinc euros en efectiu. Després que el lladre fugís, la víctima va agafar com va poder el seu vehicle i es va dirigir a l’hospital Santa Caterina, on va ser atès per les ferides i va requerir, entre altres, una quarantena de grapes al cap.

Un cop va sortir del centre sanitari es va adreçar, juntament amb la seva dona, a la comissaria de Salt. Van presentar una denúncia pels fets i els Mossos van obrir una investigació per intentar identificar l’autor. Ahir, la víctima va anar de visita al CAP, on van comprovar que evoluciona favorablement de les ferides i, després, va acompanyar els Mossos al lloc on va succeir l’alarmant episodi. La seva esposa lamenta “la bestialitat” del cas; hi afegeix que “sortosament” el seu home “ho pot explicar”, ja que les conseqüències encara haurien pogut ser més fatídiques, i espera que aviat pugui tornar com de costum a l’hort, perquè “per a ell és un esbarjo, hi és feliç, s’hi distreu i hi gaudeix”.

LA XIFRA

75
anys
té l’home, veí de Can Gibert del Pla de Girona, que va ser víctima d’un robatori violent mentre feinejava a l’hort.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia