Successos

Seguretat

Vuit anys per l’assalt violent a una anciana

Juan Carlos Canel demana perdó i confessa que va veure la dona com la seva oportunitat de continuar bevent, drogant-se i jugant a les escurabutxaques i la va atacar

La víctima té seqüeles irreversibles i no camina

Un acord entre fiscal, acusació i defensa propiciarà que Juan Carlos Canel Gradoli, el camioner que el 17 d’abril del 2016 va malferir una anciana a Girona per robar-li 6 euros, sigui condemnat a 8 anys de presó, sis menys dels 14 anys que demanava el fiscal.

Canel va relatar ahir al judici que després d’haver-se polit els diners que duia i els que li havia enviat el seu germà, quan va veure l’anciana, la va veure com la seva oportunitat de continuar bevent, drogant-se i jugant a les escurabutxaques. Canel es va reconèixer en les imatges del vídeo en què se’l veu tombant la víctima i va admetre que ella no es va poder defensar del cop que li va clavar que la va deixar estesa a terra, però va matisar que ell no era conscient de si l’atacava per davant o per darrere. I tampoc va veure, va dir, si atacava una dona gran o jove. Abans ja havia relatat que durant tot el dia havia estat bevent i drogant-se, per justificar la falta de coneixement. Sí que va recordar que a la bossa que va arrabassar a la dona només hi havia 6 euros i un mòbil, que va cometre l’error de fer servir i així va ser identificat pels Mossos. La víctima, Cristina Serrano, que ha d’anar amb cadira de rodes, va relatar que estava a punt d’obrir la porta. “Només vaig sentir un cop i vaig caure. Si no hagués estat per la veïna que em va trobar, al matí m’haurien trobat morta.” El fiscal i l’acusació demanen una indemnització de 193.324,26 euros per a la víctima. El mateix vespre, mitja hora abans, a pocs metres del lloc de l’assalt a la dona, un home de 82 anys va ser víctima d’un assalt idèntic. Aquest quedarà impune perquè no s’han trobat proves contra Canel.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia