Successos

societat

El jutge mana internar el pare que va llençar el seu nadó al riu

Els efectius dels Mossos d’Esquadra, els Bombers de la Generalitat i els Bombers de Barcelona van treballar ahir, fins ben entrada la nit, per trobar el nadó que hauria estat llençat al riu pel seu pare, dimarts. La recerca se centra en un tram de riu, a Sant Adrià de Besòs. El pare, menor d’edat, va ser posat a disposició del magistrat de guàrdia de menors, que va acordar ahir a la nit l’internament en règim tancat del presumpte homicida. L’adopció d’aquesta mesura cautelar admet recurs davant de l’Audiència Provincial. I, segons estableix la llei, s’acorda per sis mesos que poden ser prorrogables tres mesos més.

Segons fonts properes a la investigació, el menor detingut, d’uns 16 anys, hauria estat sorprès per algunes persones quan intentava enterrar el cos al costat del riu, i va ser llavors quan el va llençar a l’aigua. La mateixa nit s’hauria dirigit a la comissaria per confessar els fets.

El dispositiu de recerca per pentinar la llera i les zones de canyes, tant des de terra com des de l’aigua, es reprendrà avui. Ahir les unitats subaquàtiques, canines i l’helicòpter van pentinar els 800 metres des de la zona on els testimonis situaven el pare amb el nadó fins a la desembocadura del riu. El dispositiu es va ampliar amb unitats especialitzades quan es va corroborar la versió dels testimonis i, des de llavors, la recerca s’ha intensificat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia