Successos

Detenen l’home que va ruixar amb sosa càustica una dona i una nena

L’home, de 45 anys i nacionalitat marroquina, va ser trobat pels Mossos ahir al matí, en una zona boscosa als afores de Sant Feliu de Guíxols

Mare i filla continuaven ahir ingressades a l’hospital

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir a Sant Feliu de Guíxols el presumpte autor de l’atac a una dona i la seva filla de cinc anys amb sosa càustica, dilluns al migdia, al carrer València del mateix municipi. L’home, de 45 anys, nacionalitat marroquina i resident al municipi guixolenc, va fugir després dels fets. Però després de gairebé dos dies de recerca, ahir al matí, pels volts de dos quarts de deu, dues patrulles de seguretat ciutadana de la comissaria guixolenca dels Mossos van localitzar-lo en una zona boscosa a l’extraradi del terme. Un cop identificat, el van detenir.

Al presumpte agressor, l’atestat policial li atribueix dos delictes de lesions, maltractament en l’àmbit de la llar i amenaces. No té antecedents, però continuarà detingut fins que passi a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols. Dimarts, el jutjat local d’instrucció número 3, competent en matèria de violència contra les dones, va dictar sengles ordres de detenció de l’home i protecció per a les víctimes, que continuen ingressades a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

Denúncies encreuades

Molts veïns de la població han qüestionat que, després de fins a set denúncies de la dona i la família contra l’agressor, la justícia no hagués mogut fitxa abans. En una de les més recents, del 30 de maig, la dona l’acusava de coaccions, suposadament per unes fotos que el detingut tenia. Però, tot i que la mare de l’agredida negava que haguessin tingut una relació sentimental, el jutjat que va descartar dictar mesures ja havia traslladat el cas al jutjat competent en violència contra les dones, en apreciar que sí que n’hi havia hagut. Entremig, el detingut també havia denunciat que la dona i l’actual parella l’havien intentat atropellar i s’havien barallat, amb lesions.

Des del municipi, l’alcalde, Carles Motas, va felicitar el cos dels Mossos d’Esquadra per “la ràpida i bona feina” per detenir el fugitiu.

LA XIFRA

45
hores, aproximadament,
van passar des de l’atac, dilluns al migdia, fins que els Mossos van detenir el fugitiu, ahir a les 9.30 h.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia