Successos

Lladres silenciosos actuen a les Preses

Roben en quatre cases de Pocafarina i Boscdetosca mentre els seus habitants estaven dormint

Un o més lladres van entrar a robar la matinada de dijous en tres habitatges unifamiliars del veïnat de Pocafarina i en un altre de la zona esportiva de Boscdetosca, a les Preses. Excepte en un cas, els habitants de les cases no es van assabentar de l’acció dels lladres fins que aquests ja feia estona que havien fugit. A l’habitatge de Boscdetosca, en canvi, una de les tres persones que hi dormia es va despertar i va tenir temps de veure com un intrús –li va semblar una dona– sortia ràpidament per la porta principal. En tots quatre domicilis es van endur diners en efectiu i alguna joia. Els autors van provocar desordre, però no van causar desperfectes i van deixar objectes de valor com ara ordinadors.

Els fets devien passar abans de les quatre de la matinada. A aquesta hora és quan la Rita, que estava sola a la seva casa de Pocafarina, es va aixecar per anar al lavabo i va trobar-se un calaix de la tauleta de nit obert i remenat. Després comprovaria que havien estat en altres habitacions i que s’havien endut objectes a l’exterior, on devien fer la tria. Per entrar havien aprofitat la finestra del lavabo, que estava mig oberta. Rere la casa de la Rita, a can Japeta, van entrar fent un forat amb un trepant al marc d’una finestra, ens explicava ahir en Pau Joan, que en el moment dels fets dormia amb la seva dona. Uns metres més enllà, a la Sanalla, ni l’Agnès, ni la seva mare, ni la seva àvia van sentir com entraven per la finestra del lavabo i regiraven unes quantes habitacions. Tampoc van sentir bordar el gos. “He trobat a fora la cartera, dins la qual només faltaven els diners”, va manifestar a aquest diari. A la casa de Boscdetosca van accedir-hi per una obertura del darrere i van marxar precipitadament pel davant. “Devien marxar corrent, devien tenir el vehicle lluny; no vam sentir cap motor”, va dir la Núria, la mestressa de la casa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia