Successos

Atrapen a Platja d’Aro un estafador de cotxes d’alta gamma

La Policía Nacional, en col·laboració amb la francesa i amb la local de Platja d’Aro ha detingut un estafador que s’havia embutxacat més de 600.000 euros venent cotxes d’alta gamma. Havia fugit de França feia mesos i, per evitar que el descobrissin, canviava de domicili constantment, sobretot a les comarques gironines. Es calcula que l’entramat, que operava a França, va arribar a vendre més de 200 cotxes, amb un valor estimat d’uns 6 milions d’euros.

La policia va saber que s’amagava a casa de la seva parella a Platja d’Aro i els agents van muntar un dispositiu de vigilància, juntament amb la Policia Local, i finalment van aconseguir arrestar-lo pels voltants d’aquest habitatge. Quan el van identificar, l’estafador va intentar amagar la seva documentació personal per evitar que l’identifiquessin i l’extradissin.

A més, segons subratlla la policia, un cop a comissaria va intentar autolesionar-se amb un bolígraf. Com que sabia que, un cop el traslladin a França, li esperen entre 3 i 10 anys de presó, l’estafador va intentar clavar-se un bolígraf en el moment de signar diversos documents que feien referència a la seva extradició. Però no va aconseguir el seu objectiu, perquè els policies que eren amb ell ho van impedir.

La Policía Nacional va traslladar el fugitiu fins a l’Audiencia Nacional, que, arran del risc elevat que tornés a fer-se fonedís, ha ordenat que ingressi a presó en espera que se l’acabi extradint a França, on se’l jutjarà per la macroestafa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia