Successos

Arrestat per abusos a una nena d’11 anys

La família de la víctima es queixa perquè l’han deixat lliure i a prop seu

Els Mossos de Santa Coloma van arrestar la setmana passada un noi de 22 anys, de nom Ali i veí d’Anglès, sospitós d’haver comès abusos sexuals contra una nena d’11 anys, germana petita de la que fins aquell moment era la seva xicota. Els fets, segons ha explicat la família de la víctima, es van produir quan la nena dormia. La noia va alertar la seva mare, que és qui va posar els fets en coneixement dels Mossos, que van anar a arrestar el sospitós. L’incident, segons relata la mare, va suposar el trencament de la relació amb la germana gran de la noia i amb tota la família. El jove arrestat, que nega els abusos que li atribueixen a la noia d’11 anys, va passar dissabte a disposició del jutjat de Santa Coloma de Farners, que el va deixar en llibertat i li va imposar una ordre d’allunyament d’almenys 200 metres de la nena i de la seva família, una mesura que la mare de la noia considera del tot insuficient, ja que el noi també és veí d’Anglès.

Segona detenció

Diumenge, els Mossos van tornar a detenir Ali després que una noia que ara té 17 anys anés a comissaria a denunciar que fa tres anys la va abordar al passeig del carrilet i la va agredir sexualment. El detingut va tornar a passar a disposició judicial i ahir va tornar a quedar lliure.

LA XIFRA

200
metres
d’allunyament de la nena és la mesura cautelar que ha imposat el jutjat al sospitós


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia