Successos

SEGURETAT

Un atracador d’esperit blaugrana

L’exjugador del Barça d’handbol Pau Peyra, detingut a Girona per atracament i amenaces a un taxista

L’esportista es va allotjar en un hotel, on va arribar demanant que evitessin la premsa perquè ell era del Barça i amic de Messi

Es va presentar a l’hotel Costabella de Girona demanant que evitessin que la premsa l’assetgés, ja que era famós perquè “havia jugat amb el Barça i era gran amic de Messi”. La premsa, evidentment no va aparèixer per enlloc, però qui es vantava de tanta popularitat blaugrana, Pau Peyra Chavarrías (que sí que havia estat jugador del Barça, però d’una categoria inferior d’handbol) va veure aparèixer la Policia Municipal de Girona, que el va emmanillar per atracament a un taxista. La detenció de Pau Peyra va ser el dissabte 28 de novembre a la plaça Independència de Girona, quan una patrulla el va identificar com l’home que un taxista acabava de denunciar que l’havia assaltat. Segons el taxista, va anar a recollir Peyra a l’hotel Costabella perquè des d’allà havia trucat demanant un taxi. Un cop a dins del taxi, el client va demanar que el portés fins a un caixer del BBVA, i quan van arribar-hi a prop, el client, des de darrere, el va agafar pel coll i, tot esgrimint una arma blanca, li va dir que li fes una transferència de 2.000 euros. El taxista li va dir que era impossible, que no tenia els diners. Llavors el client li va agafar les claus del taxi i la cartera, i li va exigir que li digués el PIN de la seva targeta de crèdit. Segons el denunciant, el va amenaçar dient-li que el mataria si no li donava el número correcte. “No juguis amb mi. Soc ucraïnès i t’engegaré dos trets.” Davant l’amenaça, li va donar el PIN, i l’atracador, segons el taxista, va aconseguir treure 300 euros amb la seva targeta, que després va llençar amb les claus del vehicle. Quan el taxista va veure uns municipals, els va explicar el cas i els policies no van tardar gaire a veure el sospitós per la zona i el van detenir. En l’escorcoll li van trobar una targeta de l’hotel Costabella on s’allotjava, però no la navalla que hauria fet servir per amenaçar el taxista. Els municipals van traspassar el detingut i les diligències als Mossos, que es van encarregar de portar el detingut al jutjat, on aquest també es va ocupar de fer saber que havia estat jugador del Barça. Davant del jutge, assistit per la lletrada Ionela Chifa, Peyra va negar haver atracat el taxista i tot el que se li imputa, i va quedar en llibertat provisional i sense fiança. En espera de judici.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia