Successos

seguretat

El jutjat allibera el xofer que va matar una parella a Roses però li treu el carnet

El jutjat d’instrucció número 1 de Figueres va decretar ahir llibertat sense fiança per a Hakem Azouz Chentouf, el conductor que dissabte va atropellar mortalment una parella francesa a Roses, però li va retirar el carnet de conduir i el passaport i l’obliga a presentar-se cada dilluns al jutjat. Azouz, assistit per la lletrada Natàlia Frigola, no va declarar davant de la jutgessa que el manté imputat per dos homicidis per imprudència i un delicte de conducció sota els efectes de l’alcohol (va marcar 0,63). L’atropellament va passar a la ronda de circumval·lació quan la parella creuava per un pas de vianants. De l’impacte van sortir projectats, fins a 17 metres l’home i 24 la dona.

La policia local de Roses que ha fet l’atestat conclou que, a part dels efectes de l’alcoholèmia, l’atropellament va ser conseqüència de l’excés de velocitat d’Azouz, que anava al volant d’un Nissan Juke, que va quedar molt danyat de resultes del fort impacte contra les víctimes i que no va deixar cap senyal de frenada. Azouz, que admet que al matí havia begut unes cerveses durant l’esmorzar amb els companys de l’empresa d’obra on treballa a Roses, assegura que no va veure les víctimes. L’accident va passar en un tram on hi ha tres carrils i on la velocitat està limitada a 40 km/h. Segons la reconstrucció dels fets que preveu l’atestat, el cotxe que conduïa Azouz anava pel carril central darrere d’un altre vehicle, en direcció cap a la sortida de Roses. El vehicle que precedia el Nissan Juke va aturar-se per deixar passar la parella de vianants que creuava pel pas marcat. Azouz va canviar de carril, avançant l’altre vehicle per la dreta, i va enganxar de ple la parella. Les víctimes són un matrimoni francès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia