Successos

La jutge envia a presó tres dels sospitosos per l’assassinat de Samuel Luiz

Els quatre primers detinguts han declarat aquest divendres al jutjat, que ha deixat en llibertat una dona

Detenen dues persones més pel crim, menors d’edat

La titular del Jutjat d’Instrucció número 1 de la Corunya ha ordenat l’ingrés a presó provisional, comunicada i sense fiança, per a tres dels quatre detinguts per presumptament haver participat en el crim de Samuel Luiz, el jove gai assassinat dissabte a la matinada al passeig marítim de la ciutat gallega, segona ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Galícia.Els quatre sospitosos, una dona i tres homes d’entre 20 i 25 anys, han passat aquest divendres a disposició judicial. Cap dels detinguts s’ha acollit al seu dret a no declarar. La jutge, en funcions de guàrdia, ha acordat presó per als tres homes en entendre que existeix risc de fuga i la possibilitat de destrucció o alteració de proves. La fiscalia no ha sol·licitat l’ingrés a presó de la dona detinguda, que ha quedat en llibertat amb l’obligació de comparèixer al jutjat.Tots ells estan investigats per un delicte d’homicidi o assassinat, pendent de definir durant la instrucció. La investigació, que es troba sota secret de sumari, està dirigida pel Jutjat d’Instrucció número 8 de la Corunya, que és el que estava de guàrdia el dia dels fets, el dissabte 3 de juliol.

Dos detinguts més

Agències


Aquest divendres la Policía Nacional espanyola ha detingut dos menors d’edat per la seva presumpta implicació en el crim, fet que eleva a sis els arrestats per la mort de Samuel Ruiz, tots ells veïns de la Corunya, segons han informat a Efe fonts de la investigació.

Els dos joves són amics de les quatre persones detingudes prèviament i no tenen relació prèvia amb la víctima.

La Policía espanyola manté oberta la investigació i no descarta noves detencions, segons ha informat la Delegació del Govern. Totes les línies d’investigació continuen obertes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia