Successos

Fan explotar un caixer automàtic a Riudellots

Els lladres no han pogut accedir als diners i els Mossos han trobat abandonat a Caldes el cotxe amb què han fugit

Uns lladres van fer esclatar amb explosius el caixer automàtic de la sucursal que el Banc Santander té al carrer Acàcies de Riudellots de la Selva, just a tocar de la carretera C-25, que creua la població. Els fets van produir-se pels voltants de dos quarts de quatre de la matinada. Els veïns van sentir un gran terrabastall i, quan van sortir a mirar de què es tractava, van veure un cotxe amb dos individus que fugia del lloc a gran velocitat. Segons els testimonis, es creu que els lladres eren dos homes.

La detonació va provocar un gran terrabastall i va causar nombroses destrosses al caixer, que va quedar inutilitzat del tot. Els delinqüents, però, no van poder aconseguir el seu objectiu, perquè no van arribar a endur-se els diners que hi havia dins el caixer. Els Mossos d’Esquadra van activar diferents patrulles i, gràcies a la descripció donada pels veïns, van iniciar la recerca del cotxe. El van trobar, poca estona després, abandonat a Caldes de Malavella, sense ningú a l’interior.

El cas ha anat a parar a mans de la unitat d’investigació avançada dels Mossos, que és un servei de la divisió central d’investigació. La policia treballa per identificar els delinqüents. Ahir al matí, el banc va posar seguretat privada davant de la sucursal del carrer Acàcies.

Aquesta no és la primera vegada que aquesta sucursal del Banc Santander de Riudellots pateix un robatori d’aquestes característiques. A principi de març del 2020, sis encaputxats van encastar una grua robada contra l’entitat i van arrencar-ne el caixer automàtic. Després, el van carregar damunt la plataforma i van fugir. I e juny del 2016, ara fa cinc anys, uns altres lladres també van rebentar el caixer amb el mateix mètode que el d’aquesta matinada. El van fer esclatar amb explosius.

LA DATA

Juny 2016
Primer intent
de robar el caixer amb aquest mètode

LA XIFRA

3
cops
han intentat fer esclatar aquest caixer: ara, el març del 2020 i el juny del 2016.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia