Successos

Troben un cadàver en un vehicle calcinat a Albinyana

Els Bombers van ser alertats aquest dimarts a la nit d’un foc a la localitat i van descobrir el cos d’una persona a l’interior

Els Mossos d’Esquadra investiguen la localització d’un cadàver en un vehicle calcinat a Albinyana.

Els fets van passar aquest dimarts a la nit quan els Bombers van ser alertats d’un incendi en un punt del terme municipal d’Albinyana (Baix Penedès). Quan van arribat al lloc, van poder constatar que es tractava de l’incendi d’un vehicle i van informar als Mossos que en el seu interior, concretament dins del maleter, hi havia un cadàver.

Segons informen els Mossos, quan els agents van arribar al lloc dels fets van poder corroborar que dins del cotxe incendiat hi havia un cadàver calcinat que, hores d’ara i a causa del seu estat, no es pot determinar si es tracta d’un home o d’una dona.

La policia científica ha pres mostres del lloc on ha aparegut el vehicle, en un camí rural pròxim al nucli d’Albinyana, a tocar de la C-51, una carretera molt transitada que uneix Valls i el Vendrell. Segons ha pogut saber l’ACN, el cotxe pertanyeria a un veí de la capital del Baix Penedès d’origen marroquí amb antecedents. El cas podria estar relacionat amb un assumpte de drogues.

Els agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial del Camp de Tarragona s’han fet càrrec de la investigació. El cas està sota el secret de les actuacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia