Successos

Un home mor a Girona en caure del balcó quan feia fotos

L’accident va passar ahir cap a la 1 del migdia, al costat de l’edifici de la Punxa

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home de 78 anys que va caure ahir del balcó de casa seva mentre feia fotos, al número 21 del carrer de Santa Eugènia de Girona. Els fets van passar pels volts de la una del migdia, a l’edifici del costat de la Punxa. Segons explica l’ACN, recollint una informació del Diari de Girona, l’home estava fent fotos des del balcó quan es va trobar malament i es va desmaiar. Tot i que va ser a temps d’alertar el gendre per telèfon i que aquest va avisar el 112, poc després l’home es va precipitar al buit, i els equips d’emergència que es van desplaçar al lloc no van poder fer res per salvar-li la vida. Els Mossos no descarten cap hipòtesi, tot i que els indicis apunten que es tracta d’un accident.

Al lloc s’hi van desplaçar efectius dels Bombers, del SEM, la Policia Municipal de Girona i els Mossos d’Esquadra, que van tallar la circulació del carrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia