Successos

Un altre turista, ferit en caure des d'un balcó, a Eivissa

És el segon ferit en vint-i-quatre hores, després que ahir a s'Arenal un altre jove va caure en intentar anar d'una habitació a l'altra saltant pel balcó

Un jove de 25 anys ha resultat ferit aquesta matinada en intentar anar d'una habitació a l'altra saltant pel balcó, a Eivissa.

L'accident ha passat en un hotel d'Eivissa. Pel que ha transcendit, el noi, que és de Saragossa, estava a la terrassa sota els efectes de l'alcohol, i ha decidit visitar la cambra del costat fent un salt pel balcó. El noi, però, s'ha precipitat daltabaix.

Els equips de rescat han traslladat el noi a l'hospital Can Misses. El noi ha patit un tall al cap i el seu pronòstic és reservat.

Ahir, un altre turista va resultar ferit en una acció similar, en un hotel de s'Arenal. Els metges dels hospitals de les Balears asseguren que aquest estiu el nombre d'atesos per accidents d'aquest tipus ha augmentat considerablement respecte d'altres anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.