Punt divers

Detenen un motorista per anar a 205 quilòmetres per hora en una carretera d'Arbúcies

Els Mossos d'Esquadra han denunciat un motorista per circular, diumenge passat, a 205 quilòmetres per hora en una carretera local d'Arbúcies (Selva) on el màxim permès són 90 quilòmetres per hora.

Segons ha informat avui la policia catalana, durant un control de trànsit específic de motocicletes, els agents han detectat una moto amb matrícula espanyola al quilòmetre 3 de la carretera GI-550, un tram considerat de concentració d'accidents.

La dotació policial va parar la moto i va denunciar administrativament el conductor, un home de 65 anys i veí de Sant Andreu de Llavaneres (Maresme). La infracció, considerada molt greu, comportaria 415 euros de multa, la pèrdua de 6 punts i la retirada del permís d'un a tres mesos.

Justament, 20 minuts després d'aquesta sanció i molt a prop d'allà, un motorista de 34 anys va morir després de sortir de la via amb la seva motocicleta i impactar contra una barrera de protecció.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.