Successos

Els Mossos continuen buscant els autors del tiroteig a la Barceloneta

L’incident va deixar dos ferits al carrer de Sevilla, un d’ells menor d’edat

Els Mossos d’Esquadra continuen buscant aquest dissabte els autors del tiroteig a la Barceloneta i la motocicleta des d’on van efectuar els trets i van fugir. L’incident es va produir ahir divendres pels voltants de les 21.00 hores al carrer de Sevilla amb Pepe Rubianes, molt a prop del freqüentat passeig de Joan de Borbó. Dos individus que viatjaven a bord d’una moto van disparar diversos trets contra un home, que va resultar ferit a la cama, i de retruc un menor que es trobava a la zona va patir ferides lleus en un peu com a conseqüència del rebot d’una de les bales. L’adult ferit va ser evacuat pel SEM a l’Hospital del Mar, mentre que el menor va ser traslladat a l’Hospital de Sant Pau. Tots dos afectats es troben fora de perill.

Diverses patrulles de Mossos i de la Guàrdia Urbana van reforçar la presència policial a la Barceloneta, mentre que l’Àrea d’Investigació Criminal de Mossos s’ha fet càrrec del cas, que manté totes les hipòtesis obertes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia