Successos

Nepal

Pugen a 21 els cadàvers trobats a l’avió accidentat al Nepal

Els equips de rescat encara busquen una darrera víctima de l’accident que no ha estat localitzada

Els equips de rescat han localitzat aquest dilluns 21 cadàvers de les 22 persones que viatjaven a bord de l’avió de la companyia Tara Air que es va estavellar ahir en l’oest de Nepal, segons han informat Efe fonts oficials.

Deu cadàvers han estat traslladats a Kàtmandu pels serveis d’emergència nepalesos, altres deu romanen en el lloc de l’accident i s’està tractant de recuperar el cos sense vida ja albirat d’una altra víctima del sinistre, va dir a Efe el portaveu de l’Autoritat d’Aviació Civil de Nepal, Deo Chandra Lal Karna.

A més, va afegir el portaveu, continua la cerca del cadàver d’una altra víctima de l’accident.

Els equips de rescat han localitzat aquest matí els primers cossos després de més de vint hores tractant de trobar les restes de l’avió a causa del mal temps i a la caiguda de la nit, que van obligar ahir a detenir les operacions, va apuntar a Efe el portaveu de Ieti Airlines, l’empresa matriu de Tara Air, Sudarshan Badtaula.

Aquest matí, el lloc de l’accident va ser identificat en el districte de Mustang (nord-oest) a més de 4.000 metres d’altura, i Batdaula va precisar que l’avió es va estavellar contra una muntanya, escampant els cossos dels passatgers en un radi d’uns cent metres.

El portaveu de l’Exèrcit nepalès, Narayan Silwal, va compartir en Twitter una imatge del lloc del sinistre en la qual es veuen parts del fuselatge en una zona muntanyenca.

L’avió Twin Otter 9N-AET pertanyent a l’aerolínia nepalesa Tara Air volava de la ciutat central de Pokhara a l’aeroport de Jomsom, en el districte de Mustang.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia