Successos

Mor ofegat un home de 71 anys a la Cala Pelosa de Roses

Una embarcació l’ha rescatat de l’aigua, on l’han trobat inconscient

Un home de 71 anys ha mort aquest dissabte a la tarda ofegat a la Cala Pelosa de Roses (Alt Empordà), una zona que no disposa de vigilància de socorrisme. Segons ha informat Protecció Civil, el telèfon d’emergències 112 ha rebut a les 15.59 hores l’avís d’una embarcació que havia rescatat una persona inconscient de l’aigua i que l’havia traslladada fins a la platja, on uns banyistes l’estaven intentant reanimar. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) hi ha desplaçat una unitat terrestre i un helicòpter medicalitzat però no ha aconseguit reanimar l’home, de nacionalitat francesa, malgrat les maniobres cardiopulmonars. La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de les diligències del cas.

Amb aquesta són 21 les persones que han perdut la vida a les platges catalanes aquest estiu. Aquest mateix dissabte un home ha ingressat a l’Hospital del Mar de Barcelona en estat crític després de ser rescatat de l’aigua a la Barceloneta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia