Successos

Presó per vendre cocaïna al mercat de Blanes

L’home, de 56 anys, ha entrat a presó

Un home de 56 anys ha entrat a presó per vendre cocaïna al mercat municipal de Blanes, segons informa l’agència ACN. L’operatiu policial ha comptat amb quatre detinguts en total, ja que l’home que ha ingressat a presó actuava de forma coordinada amb un altre de 43 anys, una dona de 42 i una menor. La investigació va començar a finals de desembre quan la policia va tenir coneixement que al barri de Mas Enlaire hi havia un punt de compravenda de cocaïna. Durant les indagacions, els agents van veure que dues persones es coordinaven per distribuir la droga a la zona del mercat municipal. Rebien una trucada al telèfon i quedaven en diferents punts amb els compradors, a vegades al carrer o d’altres en la porta d’establiments.

Finalment l’operatiu es va saldar amb dues entrades simultànies a les cases dels dos homes investigats el matí del 24 de març. En l’entrada d’un dels habitatges van localitzat uns 75 grams de cocaïna i 1.185 euros en efectiu. A més, es va detenir l’home de 56 anys que ha ingressat a presó i una menor d’edat.

En l’altre domicili els agents van trobar-hi els estris necessaris per fer la venda al detall de la droga. Hi havia bosses de plàstic retallades de forma circular, bàscules de precisió i filferro plastificat de color verd, que coincideix amb les paperines comissades en la investigació. En aquest immoble es va detenir un home de 43 anys i una dona de 42.

Els dos homes tenen antecedents policials i el 25 de març van passar a disposició judicial. Un d’ells ha ingressat a presó i l’altre està en llibertat a l’espera de judici. La dona i la menor detingudes van quedar en llibertat el mateix dia, després de declarar a comissaria i amb el compromís de presentar-se davant del jutge i la Fiscalia de Menors quan siguin requerits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia