Successos

successos

Atrapen tres lladres després de robar a cases de Bescanó i Sant Gregori

Atribueixen un delicte d’atemptat a dos dels sospitosos per resistir-se a la detenció per part dels Mossos

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres suposats lladres enxampats amb el botí al maleter del vehicle després d’entrar a robar a cases de Bescanó i Sant Gregori. Segons informa l’ACN, els arrestats tenen 19, 23 i 24 anys. A més, al detingut de més edat també li atribueixen delictes de resistència als agents de l’autoritat i d’usurpació d’estat civil i als de 23 per conduir sense haver-se tret mai el carnet i també per agredir els agents durant la detenció. El passat dimarts, cap a les set de la tarda, els Mossos van rebre l’avís per un robatori amb força en una casa de la Bescanó.

Quan agents de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Salt van arribar a la zona, van veure un vehicle parat al mig del carrer amb el maleter obert i carregat d’objectes. Tot seguit, van aconseguir detenir els tres lladres in fraganti.

Als detinguts també els relacionen amb un altre robatori, comès dues hores abans, en un habitatge a Sant Gregori. Els agents van recuperar part dels objectes sostrets en aquesta casa al vehicle dels lladres.

Durant la detenció, dos dels suposats autors van agredir i resistir-se als agents. A més, el conductor del vehicle no disposava de carnet de conduir. Un d’ells es va identificar amb un nom i document d’identitat que no eren els seus.

Més detencions per robatoris

Ahir, poc abans de les tres de la matinada, es va activar una alarma per un robatori en una botiga de telefonia a la ciutat de Girona. Quan els mossos van arribar, van trobar la persiana forçada i el vidre trencat amb restes de sang.

Gràcies a les indagacions, els policies van localitzar, carrers més enllà, dos homes que coincidien amb els lladres. En l’escorcoll, a un d’ells li van intervenir tres mòbils que acabava de robar.

Davant les evidències, els agents van detenir els dos lladres, de 20 i 22 anys, per un delicte de robatori amb força.

El mateix dia, passades les quatre de la tarda i gràcies a la col·laboració ciutadana, els Mossos van detenir un home, de 44 anys, que estava accedint a un pis de Salt.

Els agents van frustrar el robatori i van detenir-lo per un delicte de robatori amb força. El detingut duia un tornavís i una agulla de cabell al damunt.

Els sis homes, tots ells amb antecedents, passaran a disposició durant les pròximes hores davant del jutjat d’instrucció de guàrdia de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia