Successos

Desarticulen a Barcelona un grup de lladres multireincidents

Usaven patinets elèctrics per desplaçar-se ràpid i fugir després de fer les estrebades

Els Mossos d’Esquadra han desarticulat a Barcelona un grup especialitzat en furts i robatoris violents. En concret, han detingut deu persones, nou homes i una dona, d’entre 19 i 35 anys, que acumulen un centenar d’antecedents delictius des de l’estiu de l’any passat, alguns dels quals en altres països com França, Alemanya i Bèlgica. Segons fonts del cos, la banda utilitzava patinets elèctrics sostrets per desplaçar-se pel centre de la ciutat i cometre les estrebades. A més, havien ocupat diversos immobles a Gràcia on rebien i distribuïen el material robat. Els mossos els relacionen amb una cinquantena de furts i robatoris denunciats en els darrers mesos a Barcelona però no descarten que el nombre pugui augmentar.

La investigació es va iniciar el passat mes de gener i el dispositiu policial per detenir els membres del grup s’ha fet a principis d’aquesta setmana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia