Successos

Detingut per conduir sense permís i portar immigrants sense papers a Riudellots

El destí final era Portugal i els Mossos el van aturar en un control preventiu a l’AP-7

Els Mossos d’Esquadra han detingut un conductor de 28 anys que circulava sense permís i amb 20 immigrants sense papers a dins d’una furgoneta. L’home, d’origen paquistanès, havia sortit de Milà i es dirigia a Portugal. Els fets van passar l’11 de maig pels volts d’un quart de sis de la tarda, quan els Mossos van aturar el vehicle en un control preventiu a l’AP-7, a l’alçada de Riudellots de la Selva, exposa l’ACN. Els agents van comprovar que a dins la furgoneta hi havia 20 persones d’origen indi i paquistanès sense documentació. Els policies també van comprovar que el xofer no tenia carnet i el van arrestar per afavorir la immigració il·legal i per conducció temerària, ja que portava excés de passatgers.

Arran dels fets, els Mossos van avisar la Policia Nacional, encarregada de les gestions que tenen a veure amb immigració i van avisar el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), ja que les condicions en les que viatjaven els 20 ocupants eren insalubres.

Posteriorment, se’ls va traslladar a la comissaria de Santa Coloma de Farners, des d’on es van fer gestions per tal que les 20 persones poguessin passar la nit fins l’endemà que van declarar davant del jutge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia